Wij organiseren in Sportcafé TapgAsten diverse activiteiten. Op onze facebookpagina kunt u zien welke evenementen er gepland staan.

Daarnaast is het ook mogelijk om zelf iets bij ons te organiseren. Denk aan een kinderfeestje, teambuildingactiviteit, teamontbijt, barbecue of jubileum.

Neem hiervoor contact op met Liesanne of vul het contactformulier in.

Keuken (weekend)

Broodje ham of kaas 1,50 euro
Worstenbroodje of tosti 2 euro
Broodje frikandel 2 euro
Broodje kroket 2 euro
Tomatensoep 2,50 euro
Regelmatig maken we heerlijke verse groentensoep.

* Doordeweeks serveren wij worstenbroodjes en tosti’s.

Kinderfeest-arrangement € 11,- pp

U kunt bij ons een kinderfeestje organiseren in combinatie met zwemmen. Inbegrepen in het arrangement: zwemmen, ranja met chips, ijsje tijdens het zwemmen, friet met snacks en snoepzak. Wij verzorgen bovendien na het zwemmen een gezellige pubquiz met de kids.

NIEUW: hoe gaaf en stoer is het om met een limo naar De Schop te komen? Maak gebruik van de speciale tarieven op werkdagen tot 17.00 uur.

Het is ook mogelijk om een gymzaal te huren. Dit gaat altijd in overleg met de beheerder van de Schop. U kunt de mogelijkheden bespreken met Leon of Liesanne.

Teamontbijt € 5,- pp

Gezamenlijk met het hele team voor of na de wedstrijd genieten van een heerlijk ontbijt of (lunch).

Iedereen kan kiezen uit een kopje koffie, thee of melk. Er komen broodjes op tafel met ham en kaas en er is voor iedereen een gekookt eitje.

Als jullie tijdens lunchtijd komen is het ook mogelijk om een kom soep te krijgen.

Altijd even vooraf bespreken met Liesanne.

Barbecue

In de zomer hebben wij een heerlijk terras. Het is mogelijk om daar een barbecue te organiseren. Bijvoorbeeld ter afsluiting van het sportseizoen. Daarnaast is het mogelijk om naar binnen te verhuizen mocht het toch geen mooi weer zijn. Dus geen gedoe met partytenten opzetten of zeilen spannen! Sportcafé TapgAsten is de ideale locatie voor een barbecue!

We bespreken graag wat de wensen zijn van het team en kunnen op basis daarvan een menu samenstellen.