Wij organiseren in Sportcafé TapgAsten diverse activiteiten. Op onze facebookpagina kunt u zien welke evenementen er gepland staan.

Daarnaast is het ook mogelijk om zelf iets bij ons te organiseren. Denk aan een kinderfeestje, teambuildingactiviteit, teamontbijt, barbecue of jubileum.

Neem hiervoor contact op met Liesanne of vul het contactformulier in.

Keuken (weekend)

 

Broodje ham of kaas 1,50 euro
Worstenbroodje of tosti 2 euro
Broodje frikandel 2 euro
Broodje kroket 2 euro
Tomatensoep 2,50 euro
Regelmatig maken we heerlijke verse groentensoep.

* Doordeweeks serveren wij worstenbroodjes en tosti’s.

KINDERFEEST VANAF € 12,- p.p.

 

U kunt bij ons diverse soorten kinderfeestjes organiseren.

Arrangement 1: zwemmen € 12,- p.p.

Inbegrepen in het arrangement: zwemmen, ranja met chips, ijsje tijdens het zwemmen, friet met snacks en snoepzak. Wij verzorgen bovendien na het zwemmen een gezellige pubquiz met de kids. De pubquiz is ook te vervangen voor Bingo met leuke kleine prijzen (toeslag € 1,50 p.p.).

Arrangement 2: Nerf-Game € 12,- p.p. + eenmalig € 50,-

Inbegrepen in het arrangement: Huur van de gymzaal, gebruik Nerf-Blasters, ranja, chips, ijsje, kliederfriet en snoepzak. Wij verzorgen bovendien na het nerfballen een gezellige pubquiz met de kids. De pubquiz is ook te vervangen voor Bingo met leuke kleine prijzen (toeslag € 1,50 p.p.).

Arrangement 3: Led Voetbal € 12,- p.p. + eenmalig € 50,-

Inbegrepen in het arrangement: Huur van de gymzaal, gebruik Led materialen, ranja, chips, ijsje, kliederfriet en snoepzak. Wij verzorgen bovendien na het Led voetballen een gezellige pubquiz met de kids. De pubquiz is ook te vervangen voor Bingo met leuke kleine prijzen (toeslag € 1,50 p.p)

Arrangement 4: Lasergamen € 12,- p.p. + eenmalig € 50,-

Inbegrepen in het arrangement: Huur van de gymzaal, gebruik Laserguns, ranja, chips, ijsje, kliederfriet en snoepzak. Wij verzorgen bovendien na het Lasergamen een gezellige pubquiz met de kids. De pubquiz is ook te vervangen voor Bingo met leuke kleine prijzen (toeslag € 1,50 p.p)