Kinderfeestjes

Wij organiseren in Sportcafé TapgAsten diverse activiteiten. Op onze facebookpagina kunt u zien welke evenementen er gepland staan.

Daarnaast is het ook mogelijk om zelf iets bij ons te organiseren. Denk aan een kinderfeestje, teambuildingactiviteit, teamontbijt, barbecue of jubileum.

Neem hiervoor contact op met Liesanne of vul het contactformulier in.


Arrangement 1: Zwemmen € 12,50 p.p.

Inbegrepen in het arrangement: Entree van het zwembad, onbeperkt ranja, chips, ijsje, kliederfriet met minisnacks en snoepzak. Wij verzorgen bovendien na het zwemmen een gezellige pubquiz met de kids. De pubquiz is ook te vervangen voor een Bingo met leuke prijzen (toeslag € 1,50 p.p.).

Arrangement 2: Nerf-Game € 12,50 p.p. + éénmalig € 50,-

Inbegrepen in het arrangement: Huur van de gymzaal, gebruik Nerf-Blasters, onbeperkt ranja, chips, ijsje, kliederfriet met minisnacks en snoepzak. Wij verzorgen bovendien na het nerf schieten een gezellige pubquiz met de kids. De pubquiz is ook te vervangen voor een Bingo met leuke prijzen (toeslag € 1,50 p.p.).

Arrangement 3: Led Voetbal € 12,50 p.p. + éénmalig € 50,-

Voetbal in het donker met ledverlichting en verlichte bal. Inbegrepen in het arrangement: Huur van de gymzaal, gebruik Led materialen, onbeperkt ranja, chips, ijsje, kliederfriet met minisnacks en snoepzak. Wij verzorgen bovendien na het Led voetballen een gezellige pubquiz met de kids. De pubquiz is ook te vervangen voor een Bingo met leuke prijzen (toeslag € 1,50 p.p)

Arrangement 4: Lasergamen € 12,50 p.p. + éénmalig € 50,-

Inbegrepen in het arrangement: Huur van de gymzaal, gebruik Laserguns, onbeperkt ranja, chips, ijsje, kliederfriet met minisnacks en snoepzak. Wij verzorgen bovendien na het Lasergamen een gezellige pubquiz met de kids. De pubquiz is ook te vervangen voor een Bingo met leuke prijzen (toeslag € 1,50 p.p)